قیمت انواع کابینت آشپزخانه
زمان انتخاب کابینت برای آشپزخانه قطعاً از خود سوال میکنیم که آیا این مدل کابینت برای آشپزخانه من مناسب است؟ و یا اینکه قیمت این کابینت برای من به صرفه است؟ تمام این سوالات در هنگام خرید کابینت برای شما به وجود میآید. در این مقاله میخواهیم در مورد قیمت انواع کابینت آشپزخانه بیشتر صحبت کنیم. قیمت کابینت آشپزخانه عامل مهمی در انتخاب نوع آن است.
کابینتهای زیادی با طرح و رنگهای مختلف در بازار وجود دارد که از متریالهای مختلفی برای ساخت آنها استفاده میشود. قیمت هر کدام از این کابینتها با توجه به متریال استفاده شده در ساخت آن متفاوت خواهد بود. با ما در ادامه مقاله همراه باشید تا ابتدا به بررسی کابینتهای پرطرفدار بازار بپردازیم و با قیمت انواع کابینت آشپزخانه بیشتر آشنا شویم.
راه های ارتباطی
اینستاگرام ویژه همکاران:
اینستاگرام ویژه مشتریان:
شماره ثابت :
۰۲۱۳۳۲۸۲۵۹۱-۵
۰۹۱۲۵۰۳۶۳۱۴ – ۰۹۱۲۵۸۶۴۶۳۴
آدرس دفتر مرکزی : خیابان پیروزی روبروی بلوار ابوذر پ۷
آدرس : شهرک صنعتی خاوران سایت درودگران، تهران – جاده امام رضا – پلاک ۲۰۰۶ و ۲۰۰۷ ، بلوط ۱۰
دو عامل اساسی در قیمت انواع کابینت آشپزخانه
با توجه به متریالی که در ساخت کابینتها به کار برده میشود آنها را دستهبندی و نامگذاری میکنند. به همین دلیل قیمت انواع کابینتها با هم متفاوت است. به طور کلی دو عامل در قیمت کابینت تأثیرگذار است. بدنه یا یونیت و درب کابینت.
- یونیت کابینت: به چهارچوب کلی کابینت یا اصطلاحاً اسکلت کابینت، بدنه یا یونیت کابینت میگویند. این قسمت در نمای بیرونی کابینت دیده نمیشود. برای ساخت این قسمت به طور معمول از ورق ام دی اف معمولی سفید استفاده میشود.
- درب کابینت: این قسمت باعث زیبایی کابینت میشود. تمام نمای کابینت مربوط به درب آن است. به عنوان مثال زمانی که گفته میشود کابینت چوب است، در واقع منظور ما این است که فقط درب و قسمتهایی که در نمای بیرونی دیده میشوند از چوب ساخته شدهاند.
در ادامه مقاله به بررسی چند کابینت پرطرفدار و قیمت آنها میپردازیم.
بررسی کابینت ملامینه
منظور از کابینت ملامینه، ورقی از نئوپان با روکش ملامینه است. البته بکار بردن این اصطلاح کاملاً درست نیست. زیرا ورقهای امدیاف معمولی نیز با یک لایه ملامینه روکش داده میشوند. کابینت ملامینه یکی از ارزانترین انواع کابینت موجود در بازار است.
نئوپان موجود در ورق ملامینه، از برادههای درشت چوب، چسب و رزین ساخته میشود. نئوپان نسبت به ام دی اف تراکم کمتری دارد. در حال حاضر به دلیل گسترش بسیار زیاد انواع ورقهای امدیاف بیشتر از آن استفاده میشود. یکی از معایب نئوپان حساسیت زیاد آن نسبت به رطوبت است. به همین دلیل بیشتر از آن در ساخت کمد استفاده میشود که خطر نفوذ رطوبت به آن تقریباً نزدیک به صفر است. در مناطق نزدیک به سینک ظرفشویی بهتر است از ورقهای نئوپان استفاده نشود.
بررسی قیمت کابینت ملامینه
تفاوت ظاهری این کابینت با کابینت ام دی اف خیلی زیاد نیست. همچنین قیمت مناسبتری نسبت به سایر کابینتهای آشپزخانه دارد. قیمت حدودی این نوع کابینت هر متر طول بین ۲۱۰۰۰۰۰ تا ۲۵۰۰۰۰۰ تومان است. اما باید در نظر داشته باشید که نئوپان موجود در این ورق نسبت به رطوبت بسیار حساس است.
بررسی کابینت ام دی اف MDF
ویژگیهای ظاهری کابینت MDF بسیار شبیه به کابینت ملامینه است. اما یک تفاوت عمده دارد. مغزی این ورق به جای نئوپان، ام دی اف است. بنابراین الان متوجه شدیم که به ورقی با مغزی امدیاف و روکش ملامینه در بازار، ام دی اف میگویند.
امدیاف نسبت به نئوپان فشردگی بیشتری دارد. حساسیت امدیاف نسبت به رطوبت بسیار کمتر است اما باز هم مقداری به آب و رطوبت حساسیت دارد. بنابراین بهتر است در نزدیکی سینک ظرفشویی از آن استفاده نشود.
بررسی قیمت کابینت ام دی اف
قیمت کابینت ام در اف نسبت به سایر انواع کابینت مناسبتر است. همچنین اگر ورق ام دی اف در ایران ساخته شود قیمت آن به صرفهتر خواهد بود. به طور کل قیمت حدودی هر متر کابینت امدیاف ساخت ایران بین ۲۷۰۰۰۰۰ تا ۳۲۰۰۰۰۰ است. اما اگر ورق ام دی اف انتخابی شما خارجی باشد قیمت هر متر کابینت حدود ۳۲۰۰۰۰۰ تا ۳۶۰۰۰۰۰ تومان است.
بررسی کابینت هایگلاس
در ساخت کابینت هایگلاس برای بخش بدنه از ورق امدیاف معمولی سفید و برای قسمت درب و قسمتهای قابل رؤیت از ورق هایگلاس استفاده میشود. در ساخت ورق هایگلاس از مغزی ام دی اف خام استفاده میشود. روکش این کابینت از متریالی به نام پلکسی گلاس که بسیار براق و زیبا است، میباشد.
به دلیل ظاهر براق و تنوع رنگی بالا در این نوع کابینت، طرفداران این سبک کابینت بسیار زیاد هستند. اما باید توجه داشته باشید که در کنار ظاهر زیبا، این کابینت دارای معایبی نیز است که بد نیست قبل از خرید نسبت به آن آگاه باشید. از معایب این کابینت میتوان به لکپذیری و خشپذیری زیاد آن اشاره کرد. البته نسل جدیدی از متریال هایگلاس به نام لمیگلاس و پلیگلاس وارد بازار شده است که نسبت به نمونه قبلی خشپذیری کمتری دارد.
بررسی قیمت کابینت های گلاس
قیمت کابینت هایگلاس نسبت به کابینت امدیاف حدود ۴۰ درصد بیشتر است. البته زیبایی و براق بودن این کابینت باعث شده مردم زیاد به قیمت آن فکر نکنند. قطعاً این امر بستگی به بودجه شما خواهد داشت. قیمت حدودی هر متر کابینت هایگلاس بین ۳۵۰۰۰۰۰ تا ۴۳۰۰۰۰۰ است.
بررسی کابینت ممبران یا وکیوم
کابینت ممبران یکی از پیچیدهترین مراحل ساخت در انواع کابینتها را دارا است. این کابینت مانند سایر کابینتها دارای معایب و مزایای مخصوص به خود است. در ساخت این کابینت برای قسمت بدنه اصلی از ام دی اف معمولی سفید و برای درب و قسمتهای قابل رؤیت از ورقهایی با مغزی امدیاف استفاده شده است. البته مغزی ام دی اف تحت شرایط خاص ساخته میشود تا به شکل و طرح مورد نظر برسد. کابینت ممبران در دو سبک مدرن و کلاسیک قابل اجرا است.
بررسی قیمت کابینت ممبران
قیمت کابینت ممبران بستگی به طرحی دارد که شما انتخاب میکنید. کابینت ممبران در دسته کابینتهای گران آشپزخانه دسته بندی میشود. قیمت حدودی هر متر کابینت ممبران بین ۴۵۰۰۰۰۰ تا ۵۵۰۰۰۰۰ است.
بررسی کابینت فلزی
در ساخت این کابینت همانطور که از نام آن پیداست از فلز استفاده شده است. تمام بخشهای این کابینت مانند بدنه یا یونیت، درب کابینت، لولاها و کشوها از فلز ساخته میشود. از مزایای کابینت فلزی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- در برابر ضربه مقاوم است.
- قیمت ارزانتری نسبت سایر کابینتها دارد.
- به راحتی تعمیر و یا تعویض میشود.
- سطح رویه آن صاف و یک دست است و نسبت به آب حساسیت کمتری دارد.
بررسی قیمت کابینت فلزی
قیمت این کابینت نسبت به سایر انواع کابینت ارزانتر است. قیمت حدودی هر متر کابینت فلزی بین ۲۵۰۰۰۰۰ تا ۳۰۰۰۰۰۰ است. البته نوع استیل آن گرانتر است که میتوانید فقط در قسمت سینک ظرفشویی از آن استفاده کنید.
نتیجه گیری
در این مقاله سعی کردیم در مورد انواع کابینت و قیمت آن صحبت کنیم. با مراجعه به لیست قیمت کابینت میتوانید متناسب با بودجه و سلیقه خود کابینت مورد نظر خود را انتخاب کنید. همچنین میتوانید از کابینت آماده برای آشپزخانه خود استفاده کنید. قیمت کابینت آماده بسته به متریال انتخابی شما میتواند متفاوت باشد.
نکته مهمی که باید به آن توجه داشته باشید این است که نباید قیمت کابینت را به صورت متری برآورد کنید. زیرا با اینکار فقط یک قیمت تقریبی را به دست میآورید و بعد از نصب کابینت متوجه تفاوت قیمت میشوید. بهتر است قبل از خرید، قیمت نهایی را از کابینت ساز بپرسید تا در آخر کار به مشکل برنخورید.