طراحی کابینت آشپزخانه
طراحی کابینت آشپزخانه مدرن
طراحی کابینت آشپزخانه در منازل به دلیل شخصی سازی مدل کابینت، همواره یکی از عوامل تاثیرگذار و مهم در زیبایی دکوراسیون داخلی منازل به حساب می آید. ساخت و طراحی کابینت آشپزخانه امری تخصصی است که توسط طراح کابینت با تجربه صورت می گیرد.
باید بگوییم کابینتها در هر سبکی که انتخاب شوند، آشپزخانه نیز همان سبک را به خود میگیرد. به همین دلیل کابینتها مهمترین عنصر هر آشپزخانه به حساب می آیند.
آنچه که برای افراد و خانوادههایی که می خواهند کابینت جدید را جایگزین کابینت فرسوده خانه خود نمایند بسیار پر اهمیت است، استفاده حداکثری از فضای آشپزخانه، قیمت مناسب و کیفیت بالای متریال برای طراحی کابینت آشپزخانه است.
طراحی کابینت مدرن در مقابل طراحی کابینت کلاسیک
آشپزخانه میتواند محلی باشد برای گرد هم جمع کردن افراد خانواده، چه با حضور یک مهمان و چه در زمانی که افراد خانواده میخواهند در آن به سپری کردن لحظاتی خوش و دلپذیر در کنار هم وقت بگذرانند. بنابراین بهتر است آن را زیبا و شیک برای طراحی در نظر بگیرید. مسلماً طراحی کابینت مدرن یا کلاسیک در این انتخاب بسیار تعیین کننده است.
کابینتهای مدرن معمولاً ظاهری کاملاً ساده و بدون کوچکترین جزئیات هستند بر خلاف کابینتهای کلاسیک که همراه با حاشیههای برآمده و منبت کاری شده میباشند.
طراحی کابینت مدرن
درب کابینتهای مدرن ، صاف و بدون هیچگونه برآمدگی است؛ به طوریکه یک خط باریک و کوچک، مرز بین کابینتها را تعیین میکند. مورد دیگری که باید به آن اشاره کنیم دستگیره کابینتهای مدرن است که معمولاً ساده و دارای خطوط مستقیم و صاف هستند که طول زیاد و عرض کمی دارند. به توصیه طراحان کابینت، هرچه طول دستگیرههای کابینت بیشتر و بلندتر باشد، ظاهر آن مدرنتر خواهد بود. به همین خاطر سعی کنید برای اینکه ظاهر کابینتهای شما مشتریان عزیز مدرنتر جلوه دهد، از دستگیرههای کشیده و براق فلزی استفاده کنید.
رنگ در کابینتهای مدرن تا حد زیادی سلیقهای است اما از نظر اصول طراحی، در کابینتهای مدرن بیشتر از رنگهای سرد استفاده می شود. رنگهایی مانند سفید، خاکستری و سایه روشن از رنگهای سبز، آبی و بنفش که در دسته رنگهای سرد قرار میگیرند. مسلماً شدت کم این رنگها باعث میشود اثری لطیف و آرامش بخش در فضا ایجاد کنند که در طراحی کابینت مدرن یک اصل مهم است.
در طراحی کابینت آشپزخانه مدرن فقط از چوب که برخی چوب طبیعی و برخی دیگر تخته چندلا یا همان ام دی اف است استفاده می شود.
طراحی کابینت کلاسیک
استفاده از کابینت کلاسیک یکی از جدیدترین و خاصترین ایده های طراحی آشپزخانه کلاسیک است. یکی از مهمترین اصلها در طراحی کابینت کلاسیک، تداعی آشپزخانه تمام چوبی است. همچنین این سبک از کابینتها به گونهای طراحی میشوند که بیشترین استفاده از فضای آشپزخانه شود.
از ویژگیهای منحصر بفرد طراحی کابینت کلاسیک میتوان به طرحها و حکاکیهای سنتی و باستانی، تاجهای ابزار خورده متنوع، قرینه سازی زیبای آنها و سرستون های مبنت کاری شده این گونه کابینتها اشاره کرد.
برخلاف کابینتهای مدرن که ظاهری ساده دارند، کابینتهای کلاسیک با وجود انواع حکاکی و المانهای تزئینی بر روی بدنه و دربهای آن باعث میشود نمای این سبک از کابینتها فاخر، سلطنتی و اشرافی به نظر بیاید.
از نظر ویژگیهای ساختاری و ظاهری در طراحی کابینت آشپزخانه کلاسیک استفاده از مواردی مانند منبت و معرق، برجستهسازی و حکاکی بر چوب، طراحی سر ستون و دستگیرههای فاخر، بکارگیری گل دکوراتیوهای مختلف، استفاده از رنگهای مات و سنگین، قفسههای جادار و عمیق، کابینتهای ویترینی زیبا، طرحهای شلوغ و پرکار و قرینه سازیهای زیبا بسیار مشهود و امری جدایی ناپذیر است.
طراحی کابینت ام دی اف
کابینت ام دی اف یکی از پرکاربردترین متریال در کابینتهای جدید و امروزی به حساب می آید. مواردی همچون قیمت مناسب، تنوع در رنگ و مدل، انعطاف پذیری بالا و همچنین دوام و ماندگاری نسبتاً بالا در طراحی کابینت ام دی اف باعث شده جزو پرفروشترین و محبوبترین نوع کابینت در بازار ایران قرار بگیرد.
ام دی اف به معنی تخته فیبر با چگالی متوسط است و نوعی فراورده چوبی محسوب می شود که در طراحی کابینت آشپزخانه بسیار پراستفاده است. این تخته فیبرها یا همان ام دی اف در ضخامت های مختلف تولید میشوند که معمولاً ضخامت آنها ۱۶ میلی متر است. ام دی اف مواد اولیه طراحی کابینت آشپزخانه مدرن و کلاسیک که پیشتر در مورد آنها صحبت کردیم، میباشد که قادر خواهد بود زیباترین طراحی دکوراسیون را برای آشپزخانه شما مشتریان گرامی خلق کند.
طراحی کابینت آشپزخانه کوچک
مطمئناً خیلی از افراد و خانوادهها مشکل کمبود فضای آشپزخانه را تجربه کردهاند و به دنبال راهی برای گنجاندن کابینت به صورت بهینه و بدون مشکل در آشپزخانه خود هستند.
در طراحی کابینت برای آشپزخانههای کوچک، اهمیت استفاده بهینه از فضا دو چندان می شود. با یک طراحی مناسب و حرفهای از فضا میتوان کاملاً نیاز شما را برطرف کرد. اینکه یک آشپزخانه کوچک باشد نمیتواند مانع از داشتن فضای کافی و همچنین طراحی جذاب و کاربردی برای آشپزخانه شما مشتریان عزیز شود.
یکی از مواردی که میتواند در این زمینه موثر باشد این است که با کمک اکسسوریها و یا طراحیهای خاص، هیچ فضایی در آشپزخانه به فضای پرت تبدیل نشود. به طور مثال طراحی کابینتهای دیواری میتواند تا سقف در نظر گرفته شود و یا اینکه کشوها طراحی خاصی داشته باشد به این گونه که در حالی که باریک هستند اما دسترسی به تمام قسمتهای آنها امکان پذیر باشد؛ به عنوان نمونه استفاده از اکسسوریهای ریلی و یا تاشو.
مورد دیگر که میتوان برای استفاده بهینه فضا به آن اشاره کرد، شیوهای خاص در طراحی آشپزخانه است که برای خانههای کوچک میتواند مناسب باشد. در این نوع طراحی، آشپزخانه بدون درب، اپن و جزیره در نظر گرفته می شود.
مورد آخر نورپزدازی مناسب در آشپزخانههای کوچک است. استفاده از روشنایی و نور زیاد باعث می شود فضا بزرگتر به نظر بیاید. استفاده از نورهای سفید و زرد برای آشپزخانههای کوچک مناسب است.
طراحی کابینت جزیره در آشپزخانه
یکی از ایدههای جدید در طراحی کابینت آشپزخانه، مدل جزیرهای است. طراحی کابینت جزیره در آشپزخانه برای کسانی که فضای جداگانهای برای تهیه و سرو غذا ندارند بسیار مناسب است. در طراحی کابینت جزیره از یک کابینت یا مجموعهای از کابینتها استفاده می شود که با سایر فضاهای آشپزخانه تماسی ندارد و به صورت جداگانه تعبیه می شود. طراحی جزیره برای آشپزخانه با توجه به دکوراسیون مدرن امروزی و تاکید طراحان بر روی بیشترین کاربرد فضاهای داخلی، به یک امر ضروری تبدیل شده است.کابینت mdfکابینت