انواع کابینت آشپزخانه
انواع مختلف کابینت آشپزخانه
امروزه کابینت آشپزخانه تاثیر بسیاری در دکور منزل دارد. همچنین شاهد آن هستیم که با پیشرفت روز افزون صنعت چوب، حجم گستردهای از کابینت روانه بازار شده است.کابینتها در انواع مختلفی از لحاظ جنس، طرح، تنوع رنگ، روکش های گوناگون و… به بازار عرضه میشوند که شما باید با توجه به بودجه، فضای منزل و سلیقه خود نوع کابینت آشپزخانه را انتخاب نمایید. در ادامه قصد داریم انواع کابینت آشپزخانه را مورد بررسی قرار دهیم و به شما معرفی نماییم.کابینت mdf
کابینت آشپزخانه ام دی اف
کابینت ام دی اف یک محصول از مشتقات چوب است که غالباً به دلیل قیمت مناسب و فقدان نقص طبیعی نسبت به چوب در ساخت کابینت آشپزخانه مورد استفاده قرار میگیرد. در واقع ام دی اف از ذرات خرده شده چوب تشکیل شده است. این الیاف توسط رزین در یک دستگاه، متراکم و فشرده شده و سپس تحت حرارت، خشک میشوند و همچنین به قطعات مناسب برش میخورند. امدیاف از رنگ و بافتی ثابت برخوردار است و اغلب مانند درب افرا که رنگ شده باشد، به نظر می رسد.
قطعات ام دی اف خام در کارخانه توسط دستگاه cnc حکاکی و کنده کاری شده و سپس در دستگاه پرس، وکیوم یا رنگ میشوند. این روکشها از جنس pvc هستند و رنگی مات یا براق دارند.
مزایای کابینت ام دی اف
از مزایای کابینت ام دی اف می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- هزینه مناسب
- در اندازه و مدل های مختلف
- پایدار و مقاوم
- عدم داشتن نقص های طبیعی مانند گره های موجود در چوب
- قابل برشکاری
کابینت آشپزخانه ممبران
یکی از محبوبترین، لوکس ترین و مجلل ترین انواع کابینت آشپزخانه در ایران و همچنین کشورهای اروپایی، کابینت آشپزخانه ممبران میباشد. این نوع کابینت یکی از بهترین و زیباترین طرحهای کابینت آشپزخانه است. حکاکی و برجسته سازی در کابینت ممبران باعث شده تا از محبوبیت بالایی در میان خانوادههای ایرانی برخوردار باشد.
کابینت ممبران که نام دیگر آن کابینت وکیوم نیز هست، یکی از گزینه های بسیار مناسب برای آشپزخانههایی با فضای باز و نسبتاً بزرگ است که هدف، ایجاد فضایی کاملاً کلاسیک و لوکس باشد. این کابینتها دارای بدنهی ام دی اف می باشند و می توان آنها را متناسب با نوع طرح های ایجاد شده در آن، در دو گروه کلاسیک و مدرن، تقسیم بندی نمود.
استفاده از ماشین آلات در ساخت طراحیهای زیبای کابینت ممبران، موجب شده تا قیمت بسیار مطلوبتری نسبت به کابینتهای چوبی ساخت دست داشته باشد. همچنین روکش محافظتی PVC در آن موجب عدم آسیب رسیدن به چوب می شود.
برخلاف تصور اغلب افراد، کابینتهای ممبران را می توان در طرحهای کاملاً متناسب با دکوراسیونهای مدرن، طراحی و تولید نمود.
بهترین رنگ برای کابینت ممبران کدام است؟
اگر بخواهیم نگاهی به تاریخچه کابینتهای ممبران داشته باشیم، متوجه این موضوع خواهیم شد که این سبک کابینت بسیار محصول جدیدی محسوب می شود. اما باید بگوییم که در همین مدت کوتاه بسیار مورد توجه مردم قرار گرفته است. به همین جهت، سازندگان این نوع سبک کابینت آشپزخانه، تنوع بیشتری در رنگ و طرح محصولات خود دادهاند تا سهم بیشتری از بازار موجود را در اختیار داشته باشند.
به راستی میان صدها رنگ ساده، طرح دار و متفاوت، بهترین رنگ کابینت ممبران کدام است؟ به عبارت دیگر چطور به انتخاب بهترین رنگ از این نوع کابینت برسیم؟
بخشی از مبحث رنگ در طراحی دکوراسیون به سلیقه اشخاص برمیگردد بنابراین باید به رنگ دیگر وسایل آشپزخانه مانند رنگ کاشی و سرامیک توجه کرد تا انتخاب بهتر و دقیق تری داشته باشید. کابینت آشپزخانه ممبران محصول بسیار پرفروشی است و در صدها رنگ در بازار عرضه می گردد. اما در این میان تمایل و توجه مشتریان به دو رنگ سفید و گردویی بیشتر از باقی رنگها است. اما از زیبایی رنگهای دیگری غیر از دو رنگی که ذکر شد مانند سفید صدفی، سفید طلایی، کرم طلایی و قهوهای نمیتوان چشمپوشی کرد.کابینت
مزایای کابینت ممبران
- تنوع بالا در طرح و رنگ
- قیمت ارزان نسبت به سایر کابینتهای کلاسیک
- زیبایی منحصر بفرد
روکش درب وکیوم کابینت ممبران
روکش های پلاستیکی که از تنوع رنگ بالایی نیز برخوردار هستند توسط دستگاههای مخصوص روی درب و سایر بخشها وکیوم میشوند. نوع چسب استفاده شده برای این کار، رعایت استانداردها در نصب و همچنین جنس روکش، ارتباط مستقیم با کیفیت کار و طول عمر کابینت خواهد داشت.
نکته: پیشنهاد میکنیم از انتخاب درب وکیوم که ظرافت بالایی دارند خودداری کنید زیرا روکش پرس وکیوم در این نقوش به خوبی چسبانده نمیشود و بعد از مدتی از روی درب بلند می شود.
کابینت ارزان
با توجه به افزایش قیمت کابینت در این چند سال اخیر، در حال حاضر کابینت آشپزخانه یک محصول بسیار گران محسوب میشود. به همین منظور اکثر مردم به دنبال کابینت ارزان قیمت هستند. طبیعی است که همه ما به دنبال محصولی با کیفیت و در عین حال ارزان قیمت باشیم. به همین منظور قصد داریم یک راهنمایی کلی برای افرادی که می خواهند برای تعویض کابینتهای قدیمی و فرسوده خود اقدام کنند، داشته باشیم.
راهنمای خرید برای خرید کابینت ارزان قیمت
یکی از مواردی که باعث کاهش هزینه خرید کابینت میشود این است که میتوانید برای بدنه کابینت از لترون و یا ملامینه استفاده نمایید. این دو جنس تا حد کمی باعث کاهش قیمت می شوند. این در حالی است که طراحان، استفاده از کابینت امدیاف را پیشنهاد کرده اند. دوام ام دی اف در برابر رطوبت و تحمل وزن، به مراتب از این دو مورد که ذکر شد بیشتر است. لترون همان نئوپان قدیم است، با این تفاوت که یک لایه روکش با جنس کاغذ بر روی آن پرس میشود.
طبق شواهد و بررسیهایی که صورت گرفته قیمت کابینت ام دی اف از بقیه کابینتها مناسبتر است. این کابینت اولین سبکی است که بعد از صنعت لترون روی کار آمد. حساسیت کابینت ام دی اف در برابر آب نسبت به ملامینه کمتر است اما با این حال به رطوبت حساس است.
خرید کابینت دست دوم
مورد دیگری که همیشه آخرین راهکار هست و میتوان به آن رجوع کرد، خرید کابینت دست دوم است. زمانی که بودجه ما محدود است یا وقتی که کارایی کابینت بیشتر از بروز بودن و زیبایی برای ما اهمیت دارد، کابینت دست دوم انتخاب خوبی میتواند باشد. امروزه سایت ها و اپلیکیشنهای زیادی در این زمینه وجود دارد. فقط دقت کنید که متراژ کابینت دست دوم با متراژ آشپزخانه شما هماهنگی و تناسب داشته باشد.